Вікна OKRON / Засклення балкону

Засклення балкону

Коли необхідно засклити балкон і лоджію

При будівництві більшості будинків балкони й лоджії проектувалися як нежитлові площі. Але якщо якісно засклити балкон і лоджію, можна докорінно змінити призначення цих частин квартири. Теплий затишний балкон часто стає продовженням житлової кімнати, робочим кабінетом або зоною відпочинку. Балконні вікна дозволяють цілий рік насолоджуватися видами за вікном, захищаючи приміщення від холоду, спеки, опадів і пилу.

 

Як засклити балкон і лоджію в Полтаві та Харкові

Компанія Okron пропонує швидко та якісно засклити балкон і лоджію в Полтаві та Харкові. Виконуємо не лише монтаж металопластикових вікон на балкон, але й виготовляємо балконні вікна на власному виробництві. Як єдиний в Полтаві й Полтавській області виробник вікон ПВХ на балкон, пропонуємо засклити балкон, виконати скління лоджій будь-якої складності у короткі терміни та з найвищою точністю.

 

Засклений балкон — ціна в Полтаві та Харкові

Часто при ремонті квартир балкону приділяється увага в останню чергу з міркувань економії. Але вкладена у засклений балкон ціна виготовлення швидко повертається у вигляді заощаджених на обігріві й кондиціонуванні приміщення коштів. Найбільш інтенсивний теплообмін між приміщенням і вулицею відбувається саме через вікна. Якщо встановити пластикові рами на балкон та засклити лоджію, втрати тепла знижуються в рази, що дозволяє економити на оплаті комунальних послуг. Компанія Okron пропонує виготовлення та монтаж пластикових вікон на лоджію чи балкон будь-якої складності у найкоротші терміни. Залишайте заявку на сайті — наші менеджери проведуть розрахунок вартості металопластикових вікон на лоджію або балкон.

 

Які купити металопластикові вікна на балкон

Існують два типи металопластикових вікон на балкон: теплі й холодні. Вибір пластикових вікон на балкон залежить від того, яке призначення виконуватиме його площа: для максимальної енергоефективності слід обрати “теплі” пластикові вікна на лоджію або балкон. Енергоощадні двокамерні склопакети й ПВХ профіль з п’ятьма камерами дозволять підтримувати на балконі або лоджії температуру основної кімнати та використовувати простір як продовження приміщення, кабінет або зону відпочинку. для базового захисту від опадів, вітру і пилу можна зупинити вибір на “холодних” пластикових вікнах на балкон або лоджію. Даний тип вікон відмінно підходить для балконів і лоджій, використовуваних як нежитлові приміщення. Одинарний склопакет і 3-х камерний профіль дозволяють захистити балкон від впливу навколишнього середовища. Водночас зберігається досить активний теплообмін між приміщенням і вулицею. Тому балкони та лоджії з “холодними” вікнами слід відокремлювати від основної кімнати додатково енергоощадними дверима.

 

Що врахувати при установці пластикової балконної рами

При встановленні пластикових балконних рам слід звернути увагу на стан опорної конструкції, на яку буде здійснюватися монтаж. У разі зношеності плити або її недостатній міцності, проводяться реконструкція чи закріплення основи перед установкою на балкон металопластику. Окрім плити основи, фахівці Okron також оцінюють стан парапету, на який встановлюється рама. При значному зношуванні, можуть знадобитися додаткові зварювальні роботи. Вирішивши засклити лоджію або балкон, також слід ретельно продумати конфігурацію скління: кількість стулок, варіанти відкривання, наявність глухих вікон і т.д. Менеджери компанії Okron допоможуть підібрати оптимальний варіант скління та врахувати всі необхідні нюанси установки пластикової балконної рами.

 

Як замовити склопакети на балкон в Полтаві та Харкові

Щоб замовити склопакети на балкон або лоджію в Полтаві та Харкові, залишайте заявку на сайті. Консультанти компанії Okron допоможуть визначитися з необхідною конфігурацією скління та оформити замовлення. Виготовлення пластикових вікон на лоджію або балкон відбувається на власному виробництві компанії, завдяки чому замовлення буде виконано максимально швидко і точно. Пропонуємо різні варіанти оплати для зручності клієнтів. Також доступна розстрочка на вигідних умовах. Обираючи Okron ви можете бути впевнені, що засклена лоджія або балкон будуть радувати вас довгі роки.

Есть вопросы? Задайте их в мессенджере
Telegram Viber WhatsApp