Вікна OKRON / Вхідні двері

Вхідні двері

Надійні та функціональні пластикові вхідні двері

Перше враження про будівлю або приміщенні задають саме вхідні двері. Гарно оформлені пластикові вхідні двері забезпечують хороший захист від зламу й привабливий зовнішній вигляд.

 

Переваги вхідних металопластикових дверей в Полтаві та Харкові від Okron

Конструкція вхідних металопластикових дверей в Полтаві та Харкові від Okron має наступні переваги: – естетичний зовнішній вигляд. Не обмежуйтеся класичним білим або коричневим профілем ПВХ. Розмаїття дизайнів дозволяє підібрати вхідні двері з металопластику під будь-який фасад або інтер’єр. – надійний захист від зламу. Вхідні двері від компанії Okron комплектуються протизламною фурнітурою, якісними замками й посиленим профілем для забезпечення максимальної безпеки приміщення. Для дверей зі склом застосовуємо міцні загартовані скла або скла триплекс, що не розсипаються навіть після пошкодження. – теплоізоляція та висока енергоефективність. Енергоощадні склопакети й ПВХ профіль вхідних дверей від Okron знижують втрати тепла і дозволяють зменшити витрати на підтримку комфортної температури в приміщенні в будь-яку пору року. – шумоізоляція, захист від пилу і вологи. Залиште шум та метушню на вулиці, металопластикові двері Rehau від Okron мають відмінну шумоізоляцію. Спеціальні ущільнювачі забезпечують герметичність закривання дверей та не пропускають до приміщення пил і вологу з вулиці.

 

Оптимальна ціна для пластикових вхідних дверей

Професійні консультанти компанії Okron допоможуть підібрати оптимальну вартість вхідних пластикових дверей для вашого проекту. Підсумкова ціна пластикових вхідних дверей залежить від обраної конфігурації профілю, чи будуть двері зі склом або без скла, обраних декоративних елементів та фурнітури. Залишайте заявку на сайті й наші менеджери зроблять детальний розрахунок вартості виготовлення та установки вхідних металопластикових дверей.

 

Купити пластикові вхідні двері в Полтаві та Харкові від виробника

Компанія Okron виробляє металопластикові двері та вікна Rehau в Полтаві з 2005 року. Єдине в Полтавській області власне виробництво вікон і дверей Rehau. Ми є офіційним партнером Rehau і надаємо 10 років гарантії на вироби. Замовляючи вхідні пластикові двері в Okron, ви отримуєте гарантовано якісний продукт в термін від 5 днів.

Есть вопросы? Задайте их в мессенджере
Telegram Viber WhatsApp