Вікна OKRON / Розсувні системи

Розсувні системи

Скління без меж з підвісною розсувною системою

Стандартні металопластикові вікна та двері не завжди здатні надати бажаний затишок і функціональність приміщенню. Для великих дверних порталів і панорамних вікон кращим вибором стане підвісна розсувна система. Розсувне скління дозволяє заощадити простір, водночас стає можливою установка скляних конструкцій більшої площі. Встановлення розсувних систем від Okron надає приміщенню відчуття об’єму, відкритості та безмежності. Спеціальна конструкція профілю дозволяє відмовитися від звичних порогів, не перешкоджаючи вільному пересуванню.

 

Як працює підвісна розсувна система

Гарний зовнішній вигляд розсувних металопластикових дверей доповнюють функціональність і легкість використання. Надійний механізм підвісної розсувної системи забезпечує легке відкривання і закривання розсувних пластикових дверей та вікон навіть з великою площею скла. При опусканні ручки, двері підіймаються та легко ковзають на роликах. Вага розсувного склопакета не відчувається в процесі експлуатації, відкрити двері або вікно легко зможе навіть дитина.

 

Купити розсувні металопластикові двері в Полтаві та Харкові

Компанія Okron — виробник розсувних металопластикових дверей в Полтаві з представництвом у Харкові. Пропонуємо повний спектр послуг від підбору типу конструкції та склопакетів для дверей на розсувній системі до установки й сервісного обслуговування. Професійні консультанти допоможуть обрати кращу розсувну портальну систему для вашого будинку виходячи з бажаних зовнішнього вигляду, функціональності й вартості. Пропонуємо всі види розсувних систем з ПВХ профілю чи алюмінію: – підвісні розсувні портали; – паралельно-зсувні; – FS-портали зі складанням стулок за типом гармошки.

 

Розсувні системи для тераси, веранди або балкона

Відмінний вибір скління для будинку з великими портальними прорізами — ПВХ двері на розсувній системі від Okron. Установка розсувних систем для тераси не перешкоджає огляду пейзажу за вікном, скло пропускає максимальну кількість світла. Водночас енергоефективний склопакет й профіль захищають приміщення від температурних перепадів в будь-яку погоду. Двері на розсувній системі підходять також для веранди, часто розсувні портальні системи обирають для балкона.

Есть вопросы? Задайте их в мессенджере
Telegram Viber WhatsApp